21 Maart 2010: Slopen deel 2

De bijl er in! Hakken!

 

 

Vandaag ga ik samen met vriend BJ de achterkajuit onder handen nemen. Gewapend met breekijzer slopen we de zijwandjes onder de banken er uit. We trekken in ieder geval de conclusie dat het weinig professioneel is aangelegd.  Zoals op de foto te zien zijn de wandjes verstevigd met gewolmaniseerd hout voor in de tuin? Ach het was stevig genoeg maar ook lelijk en een beetje amateuristisch. Het gaat er nu toch uit. Het slopen gaat eigenlijk voorspoedig maar er blijven wel flink wat (stalen) hoekjes en lelijke gaten over die ik allemaal nog weg moet gaan werken. Wel kan ik de ingang van de achterkajuit opbouwen zoals ik gedacht heb: De twee verticale delen voorzie ik van deurtjes, het liggende deel, waar je op kunt zitten, maak ik klapbaar denk ik. Dat zal nog flink wat werk zijn maar ruimer en mooier zal het in ieder geval worden.

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.