25 maart 2010: achterkajuit: meten, slijpen en zwetsen

Alweer een avond met BJ naar de boot. Naast het nodige zwetsen toch vooral gemeten en wat laatste restjes hout en rotzooi verwijderd. Tevens het bovendeurtje weer terug gezet om te kijken of het past. Doordat het kozijn niet helemaal recht is loopt de deur op de bank wat aan. Maar met wat schaafwerk gaat dat goed komen.

Over de zitting en het onderdeurtje heb ik meer zorgen: De bank loopt, om je voeten goed kwijt te kunnen, wat schuin af: hiervoor zal de deur dus niet recht lopen en niet naar buiten open kunnen gaan. Wat nu: ofwel onderdeel en zitting aan elkaar maken en als een stuk verwijderen, of…….? Ik peins hier nog maar eens over, zeker omdat volgend jaar de totale betimmering van de stuurhut er toch al uit gaat….

Iemand ideeën? Mail maar naar info(AT)pok-pok.nl

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.