8 april 2010: nogmaals meten en lakken

 

Weer een klusavond, tussen het thuisklussen door. In de tussentijd okumé watervast multiplex bij de bouwmarkt gehaald en op maat gezaagd. Dacht ik….. Zit toch een paar mm tussen. Dus na het passen weer opnieuw afgetekend om thuis op de zaagtafel bij te werken. De verdikkingen die ik als steun in het kozijn plaats zijn wel goed. Verder zet ik de steunijzers in de primer: na het slopen zat hier toch wel wat roest op…..

Ik twijfel of ik de zitting en het onderste deel scharnierend moet maken: zowel de leuning als de onderzijde zitten niet geheel recht (logisch, om waterafvoer mogelijk te maken). Hierdoor loopt het niet echt soepel tenzij ik alles scheef maak. Vooralsnog laat ik het afhangen hoe makkelijk onze kinderen er in en weer uitkomen. Als dat goed gaat maak ik e.e.a. niet scharnierend.

 

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.