29 April 2010: poetsen en pakken

’s Avonds eindelijk poetsen, maar eerst het 12v stopcontact aanleggen bij de stuurstand. ik heb nog voldoende kabel en verbindingsstekkers dus na het boren van het gat is het zo gepiept. Meteen getest: en de 12v verbinding werkt. Vooralsnog zit deze op dezelfde zekering als de marifoon. Bij het vernieuwen van de betimmering van de stuurhut pak ik dit nog wel aan, een extra zekeringenkast heb ik nog wel. En dan poetsen: na flink wat zaagwerk bij de toilet en de achterkajuit zit alles behoorlijk onder de stof. Ik zuig alles en dweil daarna flink. Dat knapt flink op! Als laatste breng ik de matrassen, slaapzakken en een krat eten vast aan boord: dat scheelt morgen weer pakken want dan gaan we een weekje varen!

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.