26 en 27 juni 2010: ZOMER!

Weer: Zomers warm, dik boven de 25 met nauwelijks wind.

Motoruren: 2751-2754: 3

Omdat de weersvoorspellingen meer dan goed zijn gaan we zaterdagmiddag na de clubjes van de kinderen snel het water op. Ons favoriete plekje ligt al vol maar op de Vecht vinden we een plekje aan het strand. Wel eerst nog flink wat ganzenpoep weghalen. Nadat we liggen gaan we meteen zwemmen, BBQ’en, zwemmen, roeien in het Piraatje, zwemmen, snoepen, zwemmen, BBQ’en en vooral flink laat naar bed. Ook op zondag herhalen we dat. Onze hond bouwt zich om tot Waterbuffel en ligt de hele middag in (ja in) het water. Enig nadeel van aan het strand liggen is dat je ook nogal wat zand binnenkrijgt. Kortom: een heerlijk weekend met tot besluit wat kouds van de Mac.

 

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.