7 juli 2010: verven en nerden

7 juli 2010: verven en nerden

Met de vakantie in aantocht wordt het tijd voor wat laatste klussen. Samen met BJ scheuren we naar de haven en gaan aan de gang, hoewel: BJ heeft een nieuwe smartfeun en die is wel heel erg mooi en heeft erg veel leuke gadgets. Dat duurt dus even. Maar toch: we hangen nog wat haken op in de stuurhut om de jassen beter kwijt te kunnen en de bakken in de toilet plus de achterwand schilder ik voor de laatste keer. Bij het plaatsen van de haken blijkt maar weer eens hoe zeer het hout van de stuurhut aan vervanging toe is: door lekkages voordat ik eigenaar werd was het hout flink nat, maar nu de Pok-Pok overdekt ligt is het inmiddels droog en flink aan het vergaan. Mooie klus voor van de winter.

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.