Zondag 18 juli 2010, zomervakantie 2010 dag 2

Paradijssluis Meppel – Sluis voor Dieverbrug.

Weer: W2, 26 graden, veel zon.

Motoruren 2758 – 2761,3: 3,5

17,5 km gevaren, 5 km gemiddeld.

Vandaag een flink eind gevaren op de Drentsche Hoofdvaart, drie sluizen gedaan waarbij onze jongens flink mogen helpen met deuren draaien. Ook bruggen hebben we genoeg gezien: we passeren in totaal 10 bruggen. Bruggen en sluizen worden dus langzaamaan routine! Onderweg stoppen we nog voor een ijsje in Uffelte waar onze vaarvrienden met hun hond op bezoek gaan bij de fokker van hun Friese Stabij. Met bijgewerkte oren (van de hond dan..) komen ze terug. En door de weersomstandigheden gedwongen moeten we al weer de BBQ aansteken. Pff tis wat.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.