3 oktober 2010: @#$%^&Kit

Vanavond maar weer eens verder klussen, of liever gezegd slopen. Helaas: soms zit het mee maar vaker nog zit het tegen. Er zitten resten kit (sikaflex??) op de wand waar ik het hout van verwijder enne: dat zit er stevig, irritant, bijna onmogelijk vast op. Ik ben dus een stief uurtje aan het weghalen helaas. Gelukkig kom ik wel verder en ook lukt het me een voorkantje van de bank weg te halen. Daarachter zitten schuine steunbalken die ik mooi kan laten zitten als ik de bank ga vervangen door één lange bank, in plaats van de drie delen die er nu zitten.

Ook zie ik dat de deur naar de kajuit kan blijven zitten en niet al te veel sloopwerk vergt. En nu maar hopen op een zachte winter, zodat ik flink door kan klussen…..

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.