22 Maart 2011: ze drijft nog

Eindelijk, eindelijk.

De winter duurde maar en duurde maar: met temperaturen waarbij je vingers eraf vroren was het slecht klussen. Dus veel te weinig gedaan afgelopen maanden  Gelukkig dat ik erg druk was met andere werkzaamheden. Maar: de lentezon maakt dat ik weer aan varen begin te denken. En dus: met frisse moed beginnen aan de stuurhut om daar iets moois van te gaan maken. Eerst in het weekend al alle uitgebroken hout weggebracht naar de stort en genoten van het feit dat ze nog drijft en dat er niets bevroren is. Vanavond maar eens begonnen met de laatste uitbreek werkzaamheden. Alleen naast de stuurstand moet nog een stuk hout weg. Erg lastig want je kunt er nauwelijks bij. Belangrijkste is echter dat het weer mee werkt en er dus weer geklust kan gaan worden. Voorlopig laat ik de luikjes bovenop de stuurstand nog even zitten: Daar kom ik in het voorjaar nog niet aan toe: eerst maar eens de bank herstellen en de wanden met kurk beplakken. Ook moeten nog wat moeren weggehaald worden die er zaten als steun voor de wegklapbare stuurstoelen. Voorlopig dus nog genoeg te doen: want buiten wacht nog wat schilderwerk, de onderkant moet nog schoongespoten en de motor zal nog een beurt moeten hebben. Kortom: laat het voorjaar maar komen.

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.