17 April 2011: bah!

Denkend aan een ontspannen avondje klussen wacht mij een #$^#$klus: oude lijm en kitresten verwijderen. En dat is gewoon echt NIET leuk.

De kit en lijm is echt lastig te verwijderen. Iemand tips? Wel haal ik het laatste restje hout weg links van de stuurstand. Lastig bereikbaar maar gelukkig loopt dat vlotjes. Het lijm weghalen echter niet helaas. Daar gaan nog wat uurtjes inzitten alvorens ik kan schilderen en plakken met kurk vrees ik. Maar: De steunen voor de bank achter neem ik vast mee naar huis om er nieuwe bij te maken zodat de nieuwe kuipbank straks goed gesteund wordt . Ik besluit ook dat ik er eerst van oud hout een model voor maak en pas dan een nieuwe plank hout aan ga wagen: een mock up dus. Dat scheelt in duur hout en dan weet ik zeker dat het gaat passen.

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.