20 mei 2011: wakker worden

Motoruren: 2812,2-2813,1: 50 minuten

Weer: niet belangrijk.

 

Eindelijk de motor uit de winterslaap. Omdat onze voorjaarsvakantie naar warme oorden leidde dan nu eindelijk de motor uit de winterslaap gehaald en de watertank gespoeld en gevuld. Ook een nieuw waterfilter geplaatst. Klaar om weer te varen dus. Omdat ik de motor voor de winterslaap met olie heb gevuld laat ik de motor eerst een paar uur draaien alvorens nieuwe olie en filter erin te doen. Dat komt dus komende weken wel. Impeller wel vervangen. Het brandstoffilter vervang ik later nog wel: vind ik nu niet nodig, zeker omdat we vorig jaar niet heel erg veel hebben gevaren.

 

wakker worden!

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.