3 juni 2011: Hemelvaart dag 2: Hatsjie

Weer: Stralende zon, klein wolkje N-NO 3

Motoruren: 2816-2819: 3, 18,5 km, 7,9 gemiddeld

 

Deze schipper heeft veel last van hooikoorts en het lijkt wel of er deze dagen extreeeeeem veeeeeel pollen in de lucht zijn. Omdat het gras erg hoog staat vertrekken we om een andere plek te zoeken. De Vecht dus weer af naar de Arembergergracht waar veel minder gras is. Onderweg olie ververst en ook het oliefilter. Dat geeft een veel betere oliedruk: bij stationair draaien rond de 2,6 – 2,7 en bij 1.700 toeren rond de 3,0: dat is meer wat we gewend zijn. Het filter is van een ander merk (MANN) en wat kleiner maar houdt zich uitstekend.

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.