5 juni 2011: Hemelvaart dag 4: Regen

Weer: helaas veel regen en zelfs onweer. NO1-2 en bij onweer windstoten.

Motoruren: 2820 – 2824,4: 4 29,7 km, 7,8 gemiddeld

 

Na een ruim ontbijt zwaaien we onze vrienden uit, die helaas in de regen op moeten ruimen. wij wachten de eerste onweersbui af en dieselen daarna richting thuishaven. Bij de Ronduitebrug varen we wat rondjes omdat de brug nog net niet draait in verband met de middagsluiting en omdat het er vrij vol ligt. Via de Arembergersluis naar huis. Juist daar regent het flink maar zodra we de sluis uit zijn is het weer droog. Hebben wij weer……

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.