20 juli: optimist!

Omdat de piraat toch wel wat slechter wordt (lees: verrot is) hebben we marktplaats afgestruind en voor een acceptabel bedrag een witte optimist gekocht. Alles is compleet en de zeilen zijn ook nog vrij goed dus wordt deze gehaald en mee naar huis genomen. Daar proberen we hem eerst nog even uit in het lokale plasje en besluiten we hem te gaan schilderen. Ik werk alles bij door flink te schuren en de deukjes en gaatjes dicht te plamuren. We schilderen het bootje vuurrood…Ook maak ik een bankje om beter te kunnen roeien.

En omdat we een davits hebben maak ik er vier oogjes in zodat ophijsen in de davits makkelijk gaat.

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.