7 Augustus 2011, zomervakantie dag 10

Echtenerbrug……Thuis

 

Weer: ’s ochtends stralend, maar al snel minder en later veel regen NW4

Motoruren: 2850,10 – 2859,10: 9 uur

Gevaren: 69,49 km, 8 gemiddeld

 

En als je dan de thuishaven naderbij krijgt vaar je door, zeker als het gaat regenen. We besluiten om nar huis te varen maar wel een andere route nemen: via Kadoelen, Blokzijl (mooie sluis) en het Zwarte meer en Zwarte Water uiteindelijk thuis gekomen. Wel is het flink hobbelig op het stukje Zwarte meer: we hebben de wind van opzij, maar een Doerak kan wel wat hebben.

De vakantie, hoewel kort, zit er weer op.

We nemen nog afscheid van het Piraatje dat nu toch echt naar de laatste rustplaats gaat (de stort): de zijkant is toch wel doorgerot dus verkopen of opknappen heeft weinig zin meer. Bij de start van de vakantie was deze nog blijven liggen in de haven maar nu voeren we hem af.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.