23-25 september 2011: Scoutingweekend Ossenzijl

Weer: eigenlijk best goed. In de ochtend beetje koud maar prima herfstweer.

Motoruren: 2861,2 – 2872,3: 11,1 uur

Afstand: 88 km, 7 km per uur gemiddeld

 

Vrijdagmiddag vertrekken we met een vriend en onderweg pikken we aan de kade in Hasselt nog iemand op die aan boord springt. Waar we heen gaan? Een scoutingweekend in Ossenzijl bij de Kluft. Omdat de Pok-Pok daar kan komen gaan we dus lekker varen. Met een stralend zonnetje varen we via de Arembergerschutsluis, de Beulakerwiede en via Geertien en Kalenberg naar Ossenzijl waar we in de haven op de camping een plekje hebben. Tijdens het weekend dient de Pok-Pok als kanovervoerder, lunchplek, hangplek en basis voor een Nerfwar. De campinggasten op de Kluft weten niet wat ze zien als ruim 20 volwassenen al schieten met nerfpijltjes over de camping.  heenjagen.

 

Tevens het laatste vaartochtje dit vaarseizoen…..

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.