28 juli 2012: vakantievoorbereidingen

Motoruren: 2892-2892,3: een half uur

 

Omdat we morgen starten met onze vaarvakantie laat ik de motor nog een half uurtje draaien om er zeker van te zijn dat de dynamo nu echt goed werkt. Ook ververs ik de watertank en vul ik de dieseltank bij met een jerrycan. Er kan 10 liter bij en nu is de tank echt vol: dan hoeven we in de vakantie geen zorgen te hebben over tanken. Ook de onderhoudsdosering Startron voeg ik toe. We pakken ook vast zoveel mogelijk spullen in en ik hang de optimist vast aan de davits, er is toch geen regen voorspeld.

 

Morgen gaan we naar het noorden…..

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.