3 Augustus 2012: zomervakantie dag 6

Weer: prachtig, weinig wind uit ZW en lekker zonnetje

Motoruren: 2908 – 2913,15: 5,15 uur.

Gevaren: 38,8 km, 7,3 gemiddeld

 

Vandaag richting Dokkum waar we in de middag rond borreltijd aankomen. We varen via Bergumermeer waar we de Stoppelzool invaren en zo via Zwaagwesteinde achterlangs Dokkum binnenkomen. Op het langswalletje bij de molen ligt het helaas vol dus komen we uiteindelijk in het kleindiep bij een restaurant (het Raedhus) uit waar we die avond natuurlijk gaan borrelen en eten. Met een uitgebreide bierkaart niet verkeerd en als toetje ijs bij min twaalf.

 

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.