14 en 15 Augustus 2012: zomervakantie dag 17 en 18

Keersluis Janssleat – Grou – Keersluis Janssleat

Weer: 29 graden, warm, weinig wind

Motoruren: 2922,2 – 2923,45: 1,25 uur

Gevaren: 7 km, 4,6 gemiddeld

 

Vandaag boodschappen gedaan in Grou, water getankt en ook gedoucht. Belangrijkste aankoop: een boot. Boot? Ja we hebben een bijbootje met buitenboordbrommer gekocht: een RIBje van 3,5 meter met een Suzuki 4 pk viertakt buitenboordmotor erbij. Wel een beetje grote uitgave want ik had liever een tweedehandsje gehad maar ach, dan hebben we voorlopig ook een goed exemplaar.

 

We laten het bootje dezelfde dag bezorgen in de haven van Grou en varen weer terug naar de keersluis: mooi gras om het bootje op te bouwen en meteen uit te proberen. Daags erna kunnen we een grotere externe tank halen met aansluit set.

Vooral de jongens genieten van het snelle bootje.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.