28 April 2013: meivakantie dag 2

Weer: NO 1, zon maar koud.

Motoruren: 2946,45 – 2954,50: 8,1 uur

Gevaren: niet genoteerd, maar flink eind

Als ik vroeg op ben zie ik een prachtige morgen: het zit potdicht van de mist en hei op het water en het dek is zelfs glad van de kou. Toch komt de zon al waterig tevoorschijn. Pas als de ergste mist is opgetrokken gaan we varen naar de Heuvengracht Oost bij Kalenberg. We gaan door de Arembergerschutsluis:

 

Bij de Heuvengracht laten we hond lekker even ravotten en varen we verder nadat ik de oliefilter, brandstoffilter en olie heb ververst om 13.00 uur door richting Marchjepolle, ons favoriete eilandje in het Tjeukermeer. Rond vieren komen we daar aan en gezien de temperaturen stoken we aan het inde van de middag een lekker fikkie:

 

Aansluitend lekker eten en genieten van het altijd prachtige uitzicht daar. Morgen maar weer verder zien.

 

Vorige vaarpagina volgende vaarpagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.