29 en 30 april 2013: meivakantie dag 3 en 4

Marchjepolle – Kaai

 

Weer W4, zon

Motoruren: 2954,5 – 2956: 1,1 uur

Gevaren: niet zo veel

 

Vandaag varen we door. Niet zo heel ver: de Kaai bij de Langweerder wielen is de bestemming. daar blijven we 2 dagen liggen. Onderweg tanken we nog 37,5 liter diesel. We relaxen er, een aantal gaan zeilen en een aantal bezoekt de kleedjesmarkt in Langweer. Als buit komt een grote stootwil mee terug. Op de dag van de troonwisseling is het lekker weer maar winderig en ook de honden vermaken zich. In de avond een borrel onder de grote dektent van de zeeschouw van onze vaarvrienden.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.