4 mei 2013: meivakantie dag 8

Driewegsluis – Klompenpierik

Weer: W4, zon

Motoruren: 2964,4 – 2966,2: 1,8 uur

Gevaren: 6,6 km 5 gemiddeld

 

Vandaag leggen we bij de Klompenpierik aan. Mooi plekje om met het ribje lekker door de Weerribben te struinen en ook weer de BBQ aan te maken. Voordeel van de Weerribben in het voorjaar: weinig muggen 😉

Tussen de bedrijven door vul ik de vetpot nog bij en help ik wat Duitse toeristen die met hun boot op weg naar het zuiden zijn maar een gierende keerkoppeling hebben. Blijkt nadien een plastic zak in de schroef te zijn. Als dank krijg ik wat biertjes waar ik geen nee tegen zeg.

 

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.