16 Augustus 2013: luxaflex en stuurhutwand

Zo. Na een heerlijke vakantie is het weer tijd om te klussen. eindelijk weer.

Allereerst de luxaflex: deze hangt ongebruikt achter de stuurhutramen stof te vangen en lelijk te zijn. Die ga ik dus weghalen: we verduisteren de stuurhut eigenlijk nooit en de keren dat we het gedaan hebben zag je de stof neerdalen en was de luxaflex nauwelijks omhoog te krijgen. Weg ermee dus.

 

Ik maak de richels waar ze in hingen meteen schoon. Arme spinnen….;-). Daarna verder met de wanden van de stuurhut: voor de vakantie de grote delen gedaan, nu is het tijd om de kleine delen te doen: het zijn de luchtkasten naar de motor die veel kleine stukjes en hoekjes bevatten. Flink passen meten en plakken dus en dan is een klusdag zomaar weg…..

 

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.