3 September 2013: betimmering wanden stuurhut: schilderen

Vanavond maar eens met de eerste laag verf begonnen. De betimmering zit er nu helemaal op en als alles goed in de witte verf staat (mat) kunnen de afwerklatjes er op. Die heb ik al gekocht en staan in de teakbeits. Voor de afwerking van de wanden kies ik bij wijze van experiment voor matte verf op waterbasis. Eens kijken of dat kan op een boot (update 2016: nee, de verf hout zich niet heel erg goed, gaat snel krijten en vlekken. Ik ga er dus weer betere verf op smeren).

 

Boven op de luchtkasten ga ik teakkleurige hardhouten afwerking zetten en bij de stuurstand een bakje om waterkaarten in te doen.

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.