26 November 2013: Winterklaar maken

Winterklaar maken

 

Motoruren: 3030,5 – 3031,25: 0,75 uur.

 

Omdat er weer vorst is voorspeld is het tijd om de Pok-Pok weer ‘in de winterslaap’ te brengen. Dus: de motor warm laten lopen, olie eruit en goedkope olie er in (deze gebruik ik altijd als ‘winterolie’: in het voorjaar vaar ik een paar uur en daarna vervang ik deze voor duurdere olie). Verder de warmtewisselaar via de wierpot met antivries vullen, evenals de wierpot en de afsluiters van de toilet en de keuken. Verder de druppellader nog even controleren en de Gaskraan dicht. Alle bederfelijke etenswaar gaat van boord evenals bier en andere dranken die kunnen vriezen.

 

Het seizoen 2013 zit er helemaal op nu. Best veel gevaren in best wel mooi weer. Op naar 2014.

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.