28 februari 2014: sierlatjes

Sierlatjes

 

Vandaag eindelijk weer eens tijd om aan de Pok-Pok te werken. Gedurende de winter heb ik de sierlatjes die ik op de witte wanden ga zetten al wel gelakt en ook tijdens de winter een keer opgemeten. Vandaag eindelijk warm genoeg om te gaan plakken / spijkeren. Ik zet de latjes vast met montagekit en zet ze met spijkers tijdelijk vast om de montagekit te laten hechten. Zit er best mooi uit. Ook heb ik een kaartenbak bij de stuurstand gemaakt. Kortom: best aardig. De wekend hierna plak ik de sierlatjes vast. Uiteindelijk ziet dat er zo uit:

 

 

Op de instap naar de stuurhut vanuit buiten ga ik nog sierlatjes zetten met een groefje erin dat ik met de (nieuw kado gekregen) bovenfrees er in ga zetten.

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.