29 en 30 april 2014: meivakantie dag 4 en 5

Marchjepolle – Langehoekspolle

 

Weer: Var 1, zon en wolken

Motoruren: 3044,2 – 3048,1: 3,9 uur

Gevaren: 25,5 km, 7,5 gemiddeld

 

Vandaag de accu’s maar weer opladen dus gaan we een flink stuk varen: via Sloten naar Woudsend. Daar stoppen we om water te tanken en kibbeling te eten. Ondewrweg stoppen we nog even net voor het Heegermeer om naar de koeling van de motor van onze vaarvrienden te kijken: die heeft wat hikjes. Uiteindelijk doet die het weer genoeg om naar Langehoekspolle te varen en daar twee dagen lekker te relaxen. Zelfs zo relaxed dat er geen foto’s zijn gemaakt….

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.