3 mei 2014: meivakantie dag 8

de Kaai – Thuishaven

 

Weer: Zon maar koud, NO2

 

Motoruren: 3053 – 3061,3: 8,5

Gevaren: 72,8 km, 8,8 gemiddeld

 

Gezien het weer varen we bijtijds weg en blijven maar doorvaren. Eerst is het plan om in de Weerribben te blijven vandaag maar de voorspellingen zijn zodanig dat we besluiten om door te varen. Via de Driewegsluis en de Beukersluis (dus de snelle route) varen we naar het Zwartewater en leggen net na 18.00 uur in de thuishaven aan., Hoewel het weer niet altijd even goed was toch weer lekker gevaren. Dit zal onze enige vaarvakantie zijn dit jaar: we gaan deze zomer naar het buitenland zonder de Pok-Pok.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.