4 en 5 mei 2015: meivakantie dag 1 en 2

Haven – Driewegsluis

Weer: ZW5-6, Bewolkt

Motoruren: 3077 – 3083: 6

Gevaren: ruim 48 km, 8 km gemiddeld

 

Pas na de middag start onze meivakantie: eerst lang inpakken en dan nog terug om het brood te halen dat we waren vergeten. Toch komen we nog via de Beukersluis in Zwartsluis, via Steenwijk en Ossenzijl bij uiteindelijk de driewegsluis. We eten warm onderweg. Voordeel van een vaarvakantie: gewoon onderweg koken.

 

Het weer is eigenlijk niet zo heel goed en ook de voorspellingen laten ons nog een beetje in de steek. Ach, we hebben extra truien bij ons en we vermaken ons wel hoewel we 5 mei blijven liggen waar we liggen: lekker beschut want de voorspelde wind voor 5 mei is erg slecht: ZW 7-8 en dan gaan we niet richting Marchjepolle varen wat wel de planning is.

We halen dus in de avond lekker patat bij het restaurant bij de sluis. Heel vervelend.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.