9 mei 2015: meivakantie dag 6

Marchejepolle – haven

 

Weer: ZW5-7, bewolkt, regen

Motoruren: 3085 – 3094,5: 8,5 uur

Gevaren: 67 km, 7,5 km gemiddeld

 

Het blijft maar waaien! Ook op weg naar huis heel veel wind onderweg. Gelukkig kan onze Pok-Pok wel wat hebben. We varen via Kuinre en het bochtensluisje naar de Beulaker waarbij we onderweg Geertien aan doen om lekker te lunchen. Na de Arembergergracht komen we bij de Aremberger Schutsluis in Zwartsluis. Die geeft dubbel rood. Huh? Blijkt een van de deuren het niet te doen. Na een klein uur wachten functioneert alles weer en kunnen we uiteindelijk huiswaarts over het Zwarte water.

 

Waakhond

 

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.