18 juli 2015: zomervakantie dag 1

Haven – Geertien

 

Weer: ZW5, zonnig

Motoruren: 3096 – 3100: 4

Gevaren: 40km, 6,8 gemiddeld

 

YESS. Eindelijk weer een vaarvakantie. Bepakt en bezakt leggen we na een vaartochtje via de Arembergergracht, Ronduite en Beulaker aan bij Geertien waar we de BBQ aan kunnen steken.

 

Minpuntje: bij de Ronduite (hier hebben we eerder pech gehad ;-( )Check ik de meters meer uit routine dan dat ik iets hoor en tot mijn schrik zie ik de toerenteller op nul staan en ook de voltmeters op nul. Huh? Snel aangelegd, motor uit en het motorluik open, Ik meet de accu’s en zie dat ze echt vol zijn. Omdat de toerenteller het niet meer doet verdenk ik direct de dynamo maar eerst maar eens de bedrading langslopen of ik daar iets zie. En ja hoor: de motorstekker die de motor met het dashboard verbindt is gewoon los: komt door de vettige lucht in de bilge. Oplossing: stekker weer vastmaken, duct tape er omheen en alles werkt weer…..

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.