7 Augustus 2015: zomervakantie dag 21

Thuishaven

Weer: Var 0-1, warm

Motoruren: 3129,2 – 3135: 5,8 uur

Gevaren: 48 km, 8,3 gemiddeld.

 

Precies drie weken zijn we nu weg en we komen vandaag in de loop van de middag thuis. om 08.45 precies varen we weg zodat we om 09.00 uur de eerste sluisbediening meepakken. Wat opvalt is dat er erg veel dauw is vanochtend.

Om 14.30 zijn we weer thuis na drie weken heerlijk gevaren te hebben: van erg mooi tot erg slecht weer. We hebben alles gehad. De boot en motor hebben zich goed gehouden al vind ik wel de motortemperatuur soms wat hoger oplopen dan ik gewend ben. Zal wel aan de hete zomer liggen want koelvloeistof genoeg.

 

Daag collega!
Restantje omgevallen boom bij Kalenberg

 

Home sweet home!

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.