5 en 6 Mei 2016: Meivakantie dag 6 en 7

Janssleat – Modderige Bol

Weer: ZO3, zon 20 graden!

Motoruren: 3148,3 – 3149: 30 minuten

gevaren: 1,3km, 4,2 gemiddeld

 

Na vanochtend een stukje met het Ribje gevaren te hebben terwijl iedereen nog sliep ontdek ik een prachtig mooi plekje bij de Modderige bol: een klein insteekhaventje waar nog niemand ligt! We varen er dus snel heen en ook onze vaarvrienden komen er heen. Wat een prachtig plekje. We blijven er zelfs nog een dag langer liggen omdat we zo’n mooi weer hebben. Betekent wel dat we de laatste dag een heel erg link eind moeten varen om op tijd thuis te komen. Maar: het mooie weer maakt dat we nog niet naar huis willen.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.