7 mei 2016: Meivakantie dag 8

Modderige Bol – Thuishaven

Weer: ZO2-4, Zon, 19 graden

Motoruren: 3149 – 3159,3: 10,3 uur

Gevaren: 89,1 km, 8,5 gemiddeld

 

Vandaag heeel vroeg op: om 06.30 laat ik de hond uit, ‘zwengel’de motor aan en daar gaan we: via Grou het prinses Margriet kanaal, Noorder Oude weg, Langweerder Wielen, Tjeukermeer, Echtenerbrug, Drieweg Sluis, Ossenzijl, Kalenberg, Beukersluis, Zwartsluis en Zwarte water bereiken we in een kleine 11 uur varen (inclusief wachttijd) de thuishaven. Volgens mij hebben we nog niet zo ver in een dag gevaren.

Wat mij wel opvalt is dat de motor wat warmer is dan normaal. Zal wel door de hitte buiten zijn maar ik maak wat minder toeren dan normaal om de Indenor beneden de 80 graden te houden. Niet heel schikkend maar voor mijn gevoel warmer dan normaal.

Wel hebben we een heerlijke vakantie gehad en veel zon over ons heen gekregen. Ik hoop dat de zomer ook zo wordt!

 

Vorige vaarpagina volgende vaarpagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.