14 juni 2016: motoronderhoud

Vanavond wat voorbereidingen getroffen voor een vaarweekend met scouting en ook wat klein motoronderhoud uitgevoerd: ik heb de brandstofleiding vervangen van de tank naar de motor. De oude dieselkachel tapte van deze leiding af en die heb ik vanavond ook verwijderd. Reden om de totale leiding te vervangen. Als ik dan toch bezig ben vervang ik ook meteen het brandstoffilter, olie en oliefilter en alle leidingen rondom de kachel.

Linksboven de nieuwe brandstofleiding.

 

Ook spoel ik de watertank nog een keer en vul deze met 200 liter vers water.

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.