Zaterdag 16 juli 2016: schoonmaken, schoonmaken en schoonmaken.

Vroeg uit de veren en om 08.30 starten zoonlief en ik met een grote klus die pas om 17.30 af zal zijn: het schoonmaken van de bilge. Ik heb een paar bussen Dasty gekocht: volgens info uit de waterkampioen moet dat het absolute wondermiddel zijn om te ontvetten. En: dat klopt! Zoonlief start daarmee zodat ik ondertussen de bekabeling los kan halen en alle niet langer benodigde bekabeling kan weghalen en de kabels die nodig zijn kan labelen. Veel kan weg, net als de oude brandstofleiding en de gashandel en kabels. Ook de stopknop haal ik weg. Het is allemaal gruwelijk vet. Als alles schoon is, ontvet is en is geschuurd komt de ‘verlossende’ laag bilgeverf erop (danboline). En dan huiswaarts om onszelf te ontvetten!

 

 

Vorige kluspagina  Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.