5 Augustus 2016: zomervakantie dag 7

Raensleat – Kollumeroudzijl

Weer: ZW4-6, bewolkt maar droog

Motoruren: 26 – 30,1: 4,1uur

Gevaren: 38,7 uur 9,6 gemiddeld.

 

Vandaag varen we een behoorlijk eind. Ons voorlopige einddoel is namelijk het Lauwersmeer. Vandaag varen we via zoveel; mogelijk alternatieve routes: lees kleine slootjes, riochting Kollum om uiteindelijk in Kollumeroudzijl te belanden. Onderweg komen we langs mooie vaarstukjes en geinige dorpjes, tenminste als je de namen bekijkt:

In de avond kijken we via een 4G verbinding op de telefoon die we via Wifi doorzetten naar de laptop naar de eerste wedstrijd van ons favoriete voetbalcluppie. We verstoken wel wat data maar dat moet voor een keertje kunnen.

 

Zelfs via 4G kun je voetbal kijken.

 

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.