29 december 2016: verven

En dan is het jaar zomaar bijna voorbij. Omdat ik toch weer even bij de boot ben stook ik de boot warm met ons kacheltje en geef ik de vernieuwde achterkajuit betimmering een eerste laag aflak. hoewel het rond de 7 graden is en dus schilderen net mogelijk is volgend de gebruiksaanwijzing vind ik toch dat schilderen meer iets voor het voorjaar is. Met een bokkenpoot en brede kwast ben ik in een dik uur klaar. Vies werk is het kleine luikje dat ik onder de ingang heb gemaakt: erg krap maar met een bokkenpoot en vieze handen en armen lukt het net.

De kachel laat ik nog een uurtje branden terwijl ik onderwijl wat opruim. Als het warmer is zet ik de laatste laag op. Dit was het klussen voor 2016……

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.