25 maart: gat in het dek

Gat in het dek!

De Pok-Pok ligt in een verenigingshaven en om alles betaalbaar te houden doen we veel zelf. Dat betekent dat iedere ligplaatshouder zo af en toe een havenwerkdag heeft. Vandaag was de mijne. Nadat ik klaar was met klussen nog snel een begin gemaakt met het weghalen van de tankdop aan dek: ik heb besloten een nieuwe verzonken tankdop te plaatsen. Eerst het uitstekende deel weg geslepen met een slijptol en aansluitend een gatenzaag opgeofferd om het gat er in te krijgen. Helaas teveel toeren gedraaid waardoor de boorolie snel verdampt en de gatenzaag is verbrand. Volgende keer verder dus….

dit zat aan dek….
Gat in het dek. En een beetje slijpsel….

 

 

Vorige kluspagina Volgende kluspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.