18 – 20 Juli 2017 klussen varen

Motoruren: 88,7- 95,5:  uur.

Gevaren: 54,6km

Heen: 27,3 km,  8,5 km gemiddeld

Terug:  27,3 km,  8,2 km gemiddeld

 

Net voordat wij naar het buitenland gaan, dit jaar dus niet met de Pok-Pok, ga ik nog een paar dagen klussen en varen. De achterkajuit pak ik verder aan. Maar eerst lekker varen naar de Beulaker, via de Arembergerschutsluis in Zwartsluis en de Ronduite. Het weer is best aardig eigenlijk. Omdat het vrij druk is in de Walengracht leg ik uiteindelijk voorbij het Giethoornse meer aan tegenover Geertien.

 

Hier klus ik een paar dagen heerlijk: ik plak weer flink wat kurk op de zijwanden, schilder het hout en poets het vrijboord (het blauwe deel) van de boot met Dasty kalkverwijderaar. Dat spul doet wonderen: zie foto’s.

 

En na het klussen: BIER
Lekker klusplekje

 

bling bling: kalk weg.

 

 

Vorige klus pagina Volgende kluspagina

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina