Winter 2018: betimmering achterkajuit

Op diverse avonden heb ik deze winter gewerkt aan de betimmering van de achterkajuit. Met name de sierlatjes achterin vergen veel tijd. Jammer genoeg is de temperatuur niet altijd goed geweest (lees: veel te koud) om te klussen. Montagekit heeft wel een minimumtemperatuur om te werken. Mijn handen trouwens ook 😉

 

Ook nog gewerkt aan de kurk op de achterzijde van de kajuit. Ook die zit inmiddels en wordt voorzien van een verflaag.

Luik slaapplek met sierlatjes
Detail bij luik slaapplek achterkajuit
Laatje onder ingang achterkajuit: binnen voorzien van teakkleurige sierlatjes.
Achterzijde achterkajuit. Ook hier sierlatjes.

 

Wand kajuit gelakt

 

Wand kajuit gelakt

 

Als laatste vervang ik een matrassen die toch wel wat oud en zacht waren geworden, voor nieuwe. Geen officiële bootmatrassen maar matrassen van IKEA: nadat ik de hoes er af haal snijd ik ze op maat en door de afritsbare hoes is dit in no time gelukt waarna ik passende matrassen in de

achterkajuit heb:

Nieuwe ikea matras

 

 

 

vorige kluspagina volgende kluspagina