Vrijdag 26 juli 2019: Zomervakantie dag 4

Walengracht – de Kaai

Weer: ZO3-5 38 graden

motoruren: 141,8 – 146,9 5,1 uur

Gevaren: 45,4 km, 9 gemiddeld

Vanuit de Walengracht varen we via de Kalenbergergracht, die echt mooi blijft om in te varen.NA Ossenzijlgaan we naar de Driewegsluis, gelukkig niet zo druk en komen dan bij Echternerbrug. Daar tanken we ruim 50- liter water bij, 54 liter diesel en halen een nieuwe gasfles: deze is afgelopen nacht opgegaan. De koelkast draait met deze hitte natuurlijk overuren en de gasfles zat er al ruime tijd in. Tijdens het varen de koelkast op 12volt gezet, dan blijft de zaak zo koel mogelijk.

Natuurlijk vullen we de boodschappen bij: het gaat wat koele worden dus BBQ tijd…..

We varen over het Knobbelige Tjeukermeer via de Scharsterrijn naar de Kaai. Daar is het relatief rustig en gaan we lekker liggen.

Vorige vaarpagina Volgende vaarpagina