Introductie Pok-Pok

Hallo en welkom in de ‘virtuele’  haven van de Pok-Pok. De Pok-Pok is een Doerak 850 AK motorboot uit 1974. Wij hebben de Pok-Pok in mei 2005 aangeschaft als ‘drijfcaravan’ om heerlijk mee op vakantie te gaan en om als eeuwigdurend klusproject mee aan het werk te zijn met als gedachte:

 

koop een boot en werk je dood…..;-)

 

Naast alle vaarverhalen kom je ook de klusverhalen tegen. Vanaf 2005 hebben we flink geklust aan de Pok-Pok. Vragen of opmerkingen? Heel graag! laat je commentaar maar achter!

 

Oh ja: Deze site is opgezet door een watersportliefhebber en dus zeker niet door een beroeps maar een welwillende amateur. Ik kan dan ook op geen enkele wijze de juistheid van de inhoud van deze site garanderen, zeker daar waar het technische zaken betreft. Beschouw de info dan ook als leuke achtergrondinformatie. Bij twijfel: schakel altijd een deskundige in! 

 

Oh ja 2: mochten © of ™ houders bezwaar maken tegen publicatie van hun naam en / of produkt of website op de door mij gepubliceerde pagina’s dan graag een mail naar:  webmaster@pok-pok.nl met een bericht over welk recht / beeldmerk wordt geschonden. Ik zal dan direct gepast reageren. Gegevens van deze site mogen alleen met bronvermelding worden overgenomen tenzij de webmaster bezwaar maakt. Melding van de overname volstaat door een mail hierover te zenden aan webmaster@pok-pok.nl en een link naar deze website te maken. Mocht ik bezwaar maken dan zal ik dit kenbaar maken. Een link naar deze website: graag? Bij melding zal ik een cross link in de links sectie opnemen!